2013. május 20., hétfő

Nyerj könyebben! Válaszd a kétutas fogadást!

A sikerekben gazdag szép hétvége után, próbáld tovább növelni pénzed, ebben fogok most segíteni Neked! Nem mindig van 3 kimenetele egy fogadásnak!
Ilyenkor győzelmi esélyeid is megnőnek! Hogy? Mikor? Mindjárt kiderül! Persze jönnek a szokásos napi tuti tippek lesz egy kis dán foci is!

 

 

Kétesélyes meccsek

Ilyen például, ha arra teszel egy kupa sorozatnál, hogy ki jut tovább vagy ki nyeri a kupát.Miért jobb ez mint a szokásos, hazai, döntetlen, vendég?

Mert ilyenkor a szerencse faktor hatása lejjebb billen, ugyanis fogadásod bejövetelének matematikai esélye 50%-ra nő, míg hagyományos fogadásnál ez olyan 33,333% -on van.

Érdemes így játszani, ha sokat szeretnél nyerni! Ilyen fogadási forma még a gól fogadás is itt szintén 2 kimenetel van. No ennyit volt a mai fogadási módszertan óra, nézzük is a napi tuti tippeket!

Szeretnéd ki próbálni a módszert? Adok hozzá egy tippet ma rendezik a svájci kupa döntőt, ahol egyértelmű esélyes a Bsel csapata, érdemes talán rájuk tenni, hogy megnyerik a kupát.

Tipp Basel nyeri a kupát

Megtévesztő oddsz? Napi dán meglepi?

Ma dán foci világába kalandozunk el, a mérkőzés, amit kiszemeltem az Aab - Randers. A Randers vendég győzelmére 4szeres oddszot adnak az irodák. Úgy nevezett ár/érték arányban, ez egy nagyon tetszetős oddsz, megéri a kockáztatást szerintem, különösképpen egy 3/4 5/6 szelvényen megtenni. Tekintsünk egy picit a tabellára, miért is csalóka egy picit a szorzó.
A dán bajnokságban sok meglepetés eredmény szokott születni, csak óvatosan szabad fogadni a tuti meccsekre. Ráadásul a hazai pálya se jelent különös előnyt szóval ezzel se indokolható a nagy szorzó különbség. Bátrak! Nyereményvadászok! Vagy csak ha szeretnéd meg négyszerezni pénzed, tegyétek az Randerst!Van benne kockázat, de kis pénzt megér vagy egy kombinációs szelvényt.

Tipp: Aab - Randers Vendég

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése