2013. május 12., vasárnap

Esti olasz meglepi! Az oddsot megéri!

milan_romaMi másról írnék most, mint a Milan - Roma találkozóról? A Milannak kicsit súlytalanabb ez a meccs, amennyiben nem győznek is tartják előnyüket a Fiorentina előtt.

A Romának viszont minden pontra szüksége van ma, ha odaszeretne még érni valahova idén.

 

 

milan_roma_tabellaNézzük a tabellát!

A Milan jelenleg a 3. pozíciót foglalja el előtte 7 ponttal van a Napoli, ez a hátrány még nem behozhatatlan , de ehhez ma nyerniük kell a milánóiaknak.

Mögöttük 4 pontra van a Fiorentina, és ha beelőzi őket bukják a BL szereplést, úgyhogy résen kell lenniük. Ami a Romát illeti az előző fordulóban nagy meglepetésre kikaptak a Chievotól hazai pályán, így egy 5 meccses veretlenségi sorozatuk tört meg, ma bravúr kéne a győzelemhez, de meg lehet az is akár.

Kezdők, hiányzok sérültek

 



Roma: a római oldalon nincs komoly hiányzó a szokásos 4-3-3 fognak rohamozni.
Milan: itt már komolyabb problémák vannak elsősorban Mario Balotelli fog nagyon hiányozni elölről, de Riccardo Montolivo is ott lesz a hiányzok listáján, és Bojan és Daniele Bonera is.

 

 

 

 

Túlzó odds! Tegyétek a Romát!

Ekkora odds-ért megéri tenni a Romát, még ha elmegy akkor is mivel nincs ekkora különbség a két csapat között, simán benne van a római pontszerzés az ütközetben, ráadásul nagyon gólerős a római csatár sor, szóval sok gólt várunk tőlük. Túloldalt pedig Balotteli nagyon fog hiányozni. Meglátjuk mi lesz de kisebb pénzzel érdemes behúzni a Romát

Milan- Roma (D)V

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése