2013. május 28., kedd

Drezda siker! Duplázd meg pénzed kedden!

Néha kell egy kis áramszünet... ahogy a sláger is énekli, tegnap nem volt napi tuti tipp. De ma ismét itt vagyunk, a napi tuti tippel! Az első tipp egy német osztályozó. Ahol Dynamo Drezda fogadja az Osnabruck csapatát.

Ezen a mérkőzésen, a Drezda másodosztály kiesője, találkozik a harmadosztályból feljutásra pályázó Osnabruckkal. Az első összecsapáson 1-0-ra győzött a Osnabruck. Egy igazi osztályozó mérkőzés! Sikerül e győznie a Drezdának a fanatikus közönsége előtt, aki pokoli hangulatot fog teremteni ma este!



Kelet német büszkeség: Drezda marad e a másodosztályba? Utolsó esély!

Nem úgy sikerült a szezon Drezdában, ahogy szerették volna, pedig ez a fanatikus közönség többet érdemel. 90 ezren egy másodosztályú meccsen! Osztályozós helyen sikerült befejezni a bajnokságot, így most kaptak még egy esélyt, hogy bent maradjanak a másodosztályban. Az első mérkőzésen 1-0 arányú vereséget szenvedtek, most nyerni kell! Nem marad több javítási lehetőség, mindent vagy semmit! Hatalmas a tét! Most nyerniük kell és nyerni is fognak!
Az Osnabruck a 3.ligában vitézkedett az előző idényben, most szeretnének feljebb kerülni, itt a lehetőség. előnyből várják a mérkőzést, de a Drezdában nem lesz könnyű dolguk. A tuti foci tipp tippje hazai siker.

Tipp: Dinamo Drezda - Osnabruck Hazai

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése