2013. május 19., vasárnap

Lesz ma ünnep Miskolcon? Megtörik a jó széria Feri? Nyerj a Diósgyőrrel!

horvath_ferenc_kteMai tippem is a honi labdarúgás berkeiből származik, még pedig egy Diósgyőr - Kecskemét mérkőzéssel kapcsolatos. A hétvégén már volt egy magyar foci kicsiny világából származó tuti duplázós tippem. Most jöhet a következő!

Miért nyerhet ma a 7 mérkőzése nyeretlen Diósgyőr és miért kaphat ki a 7 mérkőzése veretlen Kecskemét? Nem érted? Neki megyünk a statisztikáknak! Nyerj velünk!

 

Ma fordulhat a kocka

Két ellentétes sorozatot produkáló csapat fog ma összecsapni, így külön érdekes, hogy mi miért a statisztikák alapján gyengébbre tesszük a voksunkat és remélem Te is velünk tartasz a tippel. Horváth Ferenc szépen összerakta az anyagi gondokkal is küzdő Kecskemétet, de azért nem egy Real Madrid, szóval biztos, hogy jönni fog a botlás. Külön érdekesség, hogy Horváth Ferencet több újság is esélyesének tartja a Diósgyőri vezetőedzői címre. Most bizonyíthatsz Feri! De menni fog?
diosgyor_kecskemet_statisztika

Nyeretlenül is sikeresen!

Hiába nem nyert még az új megbízott vezetőedzőjével Diósgyőr, már most eredményesebbnek tűnik Szentes mester vezetése alatt. Gondoljunk csak a Ferencváros elleni mérkőzésre, vagy a Debrecen elleni remire. Idegenben valami pocsék teljesítményt nyújtanak a miskolciak, de hazai pályán már tűrhetőbb a mérleg. Most itt az esély, hogy végre megszerezze 7 meccs után első győzelmét a Diósgyőr, és hiába van jó formában a Kecskemét, lila fehér színe, de mint már említettem nem a Real Madrid, nem lenne hatalmas meglepetés, ha kikapnának Miskolcon. Mert bizony kifognak kapni! Ilyen magyar foci, nincsenek benne nagy sorozatok!
diosgyor_kte_statisztika2
Nem is szaporítom tovább a szót, jöjjön a tipp, amit kivételesen, nemcsak statisztikákra, hanem megérzésre is alapozok.

Tipp: Diósgyőr - Kecskemét Hazai

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése