2013. május 17., péntek

Lesz- e ma robbanás Atomvárosban?!

Igen, végre Péntek. Holnaptól kezdődhet az igazi futball dömping. De előtte még kiránduljunk egyet a magyar atom városába, ahol Paks fogadja a Debrecen csapatát.

Szivicsékre az utóbbi fordulókban rá járt a rúd, 2 vereség, ráadásul elég peches gólokkal kaptak ki, gondoljunk csak Besic "gengszter góljára". Itt az idő javítani!De pont a Debrecen ellen? Van rá esély!

 

Rettegj Civisváros! Jön Szivics mester!

Külön érdekesség, hogy a Paks edzője Tomiszlav Szivics, már korábbi csapatával a Kecskeméttel is többször megleckéztette a debreceni srácokat. Igen kitűnő statisztikája van a civis városiak ellen.Van mitől tartania Kondás Elemérnek, hiszen csapata idegeben borzalmas teljesítményt nyújt mindössze 2 győzelemre futotta nekik a városon kívül bajnokságban.

Fordul a kocka

A győri bravúr óta igen halovány a paksi gárda, itt az idő, hogy ezen változtassanak, és megtörjék a rossz szériát. A túl oldalon fordított a helyzet, a Loki az utóbbi meccseit szépen hozta, úgy tűnik kezdenek magukra találni?
Úgy gondolom ma összejön a Paksnak, ami eddig nem jött össze, kihagyott helyzetek, kihagyott tizenegyes, ma végre be fog menni! A Debrecent továbbra se érzem túl acélosnak, csak hazai pályán kell tőlük tartani, ott viszont nagyon kiváló teljesítményre is képesek, hiszen le győzték a kitűnő formában lévő Videotont.

Marad(nak) pont(ok) atomvárosban is!

Egyszer már sikerült idén legyőznie a Paksnak a Debrecent, ráadásul idegenbe! Fog e még egyszer sikerülni? Válaszom, igen fog! A Debrecen se lesz túl motivált az EL szereplés már megvan, nem kell meghalniuk egy pontszerzésért, nem is fognak!
Jöjjön a tipp bátraknak sima hazai, félősebbeknek egy döntetlent ajánlok.
Az oddsz is szép a hazaikra 2, 9-3 felett ugrál, úgyhogy belehet hozni vele a tegnapi bukókat

Paks - Debrecen H (D)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése