2013. május 21., kedd

Észt tutik! Itt jön a papír forma!

Mai kalandozásunkat egy izgalmas bajnokságban kezdjük. Fent északon, a rideg észt bajnokságból válogatunk tuti tippeket.

Miért érdemes észt meccsekre tenni?Itt miért fogsz biztosan nyerni? Olvass tovább megéri, hogy megduplázd pénzed!

 

 

Kevés döntetlen, jönnek a tutik!

Az észt bajnokság statisztikáit böngészve láthatjuk, hogy mérkőzések nagyon alacsony százaléka csak döntetlen, mindössze 16%. Ez ritka alacsonynak számít összehasonlítva a többi bajnoksággal. Ez az egyik fontos statisztika. A másik pedig, hogy ebben bajnokságban az esélyesek nagyobb valószínűséggel behúzzák a kötelezőt,mint más bajnokságokban. Itt érdemes kis oddszokat tenni mert van rá esély, hogy jön is.Úgyhogy nézzük is meg miből válogatunk!

Flora Tallin hendikeppel!

Flora Tallinn - Kuressaare mérkőzésen biztosan hazaik fognak sikert aratni, miután elég komoly a különbség a két csapat között. A Tallini gárda sorra nyeri nagy gólkülönbségekkel a meccseit, ez ma se lesz másképpen. A vendégek pedig az elmúlt 3 meccsüket elveszítették, és ezen nem ma fognak javítani!Csak hendivel tegyétek máshogy nem éri meg az oddszot!

Tipp: Flora Tallinn - Kuressaare (0-1)* Hazai

Ritka minta a fehér olló! Észt döntetlen lesz! Paide Linnameeskond - Trans Narva

Most neki megyünk a statisztikáknak! Pont ezért fogunk triplázni is! A két csapat egymás elleni mérkőzésein főleg ha a Paide Linnameeskond volt a hazai, gyakran született döntetlen, gyakran 0-0. Ma is erre tippelek! Rég volt már döntetlen a hazaik oldalán, ma meg lehet!A Paide ráadásul 9 meccse nem játszott döntetlent!

Tipp: Paide Linnameeskond - Trans Narva Döntetlen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése