2013. május 12., vasárnap

Miért kétséges a mai győri bajnoki cím?

A mai nap egyik legnagyobb kérdése, a magyar foci rajongók körében( már ha ilyen van :)), hogy Győr végre behúzza e az első helyet és bajnok lesz e?

Az elmúlt fordulókban, leszámítva a legutóbbi Újpest elleni meccset mindent megtettek, hogy sikeresen elszórják tetemes előnyüket. A tegnapi győri női kézilabda bajnok ligája siker után, vajon ma is örömünnep lesz e Győrben? Ez a nagy kérdés


Mi újság Győrben?

Az elmúlt héten botrányos Magyar kupa meccsen vereséggel, ugyan de bejutottak a Magyar Kupa döntőjébe, ahol a Debrecen lesz az ellenfelük. Nem volt könnyű meccs, a győri különítmény igen csak megszenvedett a továbbjutásért.

Kérdés mennyire fáradtak ki ebben a nehéz és szenvedélyes összecsapásban? Nagy valószínűséggel, egy esetleges mai vereséget lehet, majd erre kenni. Az előző fordulóban a meccs utolsó pillanataiban, szerezték meg a 3 pontot Újpesten egy igencsak kérdéses góllal. A kupában is csak hajrában tudtak szépíteni, amivel bejutottak a döntőbe. A mai meccsen már nem hiszem, hogy bírni fogják a hajrát, úgyhogy minél hamarabb érdemes lesz eldönteniük a meccset.

A mai napra van egy olyan megérzésem, hogy nem fog a szerencse a Győr oldalára állni, küzdeni fognak, de nem fog menni. Túl sokat segített mostanság nekik Fortuna, és szerencse istennője átbillen a gyakran lúzer fc-hez méltóan kikapó Ferencvároshoz.

Lesz-e feltámadás?

Ricardo Moniz szépen rendbe tette a Fradit, de még pár kiváló képességű játékos beférne a csapatba, mivel ha Jennert (aki most eltiltását fogja tölteni), és Bödét leveszik a pályáról elég élettelen a játék. Az előző fordulóban Pakson is csak pontrúgásokból sikerült gólokat szerezni, de Bödének még abból sem. Viszont sikerült megdolgoztatnia a labdaszedő srácokat.




Jenner nem lesz a pályán, mert 3 meccses eltiltását tölti, ez komoly gondot okozhat Moniz mesternek, és úgy gondolom a Paks elleni játék ma kevés lesz, ide több kell,talán egy Orosz Márkkal. De már érnek a dolgok az Üllői úton, Böde is jönni fog végre, azt sejtem, mivel már rég jött. A nyílt sisakos győri játék pedig fekszik neki, erre építhet a Fradi csak ehhez kellenek olyan labdák is.

 Tippjeim kialakításánál nem csak aktuális formát veszem figyelembe, hanem a sorozatokat is, még pedig ilyenkor egy adott sorozat megtörésének esélyét is számításba veszem. Egy szónak is száz a vége. Ezt a meccset most befogják húzni a Moniz fiúk, még Jenner nélkül is


TIPP: Győr- Ferencváros V

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése