2013. május 17., péntek

Nyerd meg ma a hétvégi buli pénzt!

Ebben segítségedre lesz a két madridi csapat összecsapása, és egy jó kis hazai meccs egyenes a vasi megyeszékhelyről.
És hogy milyen tippel fogod hamarosan megkeresni a hétvégi bulira valót? Hamarosan kiderül!Előre szerencsevadászok!

 

 

Madridi derbi a kupában is!

Kezdjük is a leglényegesebbel! A Real Madridnak nagyon kell ez a kupa, hogy valamit nyerjenek idén is. A bajnokságban és bl-ben is csúnyán leszerepeltek, nem lehet vége a szezonnak egy nagy 0-val. Kell a kupa! A Realra tenni kevésbé éri meg szerintem van itt más tipp, ami sokkal bölcsebbnek tűnik. Még pedig a gólok tuti, hogy szakad a gólzsák este! 8-ból 10-szer megvan a több mint 2,5 gól!

Nézzük a madridi gladiátorok névsorát!

Nincsenek komoly hiányzók egyik oldalon se, erős keretekkel állnak fel a csapatok. Biztosan jó mérkőzés lesz igazi derbi, akár meglepi is lehet belőle, de Mourinho nem hiszem, hogy könnyen adja a kupát. Egy biztos gólra érdemes fogadni!
ű

Tipp: Real Madrid Atletico Madrid: több mint 2,5 gól

Pikáns összecsapás Haladás Pápa!

Hogy hogyan lett ez a mérkőzés píkáns összecsapás, arról egy tipikus magyar focira jellmező történet szól Bíró Péterrel, költöző csapatokkal stb. Jobb nem is ezzel foglalkozni nézzük, mint várhatunk az összecsapástól!

Mi folyik itt Pápán?

A Pápán nem rég menesztették Zsivóczky Gyula vezetőedzőt, mivel valami borzalmas nézheteten, és kabaréba illő játékot produkált a Pápa, mivel tudták meg van a biztos bent maradás, nem is erőltették meg magukat túlságosan, úgy sejtem ma se fogják! Hiába ütötték ki a félig már csődbe ment Egert, ez nem komoly teljesítmény, ez Szombathelyen kevés lesz.

Rég várt hazai siker!

Ma ez is bekövetkezhet, amire már március óta várnak a drukkerek, hogy Hali győzelmet ünnepelhessenek, erre pedig a legmegfelelőbb alany a Pápa lesz!

Haladás - Pápa H

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése