2013. május 22., szerda

Légy Te is sikeres sportfogadó! Duplázd meg pénzedet cseh focival!

Nézzük a mai tuti foci tippeket! Mivel fogjuk megduplázni pénzünket, hogy leszünk sikeres sportfogadók?
És persze jönnek azok a cseh mérkőzések, amikkel megduplázhatod pénzedet!

 

 

Légy sikeres sportfogadó!Elmondom a trükköt!

Első alapszabály hiába csábító a nagy nyeremény, és emiatt kötésben 4-5 meccset teszel meg, hogy majd jó sokat nyerjél. Nem éri meg, a kötések nagyban csökkentik a nyerési esélyeidet. Vagy egyes kötésben fogadja! Vagy a már említett kombinációs kötést javaslom számodra! Ez fontos, ne gyarapítsd Te is a SZRT bevételét, van elég pénzük!

Ne légy telhetetlen! Örülj a kevésnek is!

Várd meg a megfelelő alkalmat, sose indulatból, kényszerből fogadj, csak akkor ha érzed! Mert az ilyen tényezők torzítják az ítélőképességed. Értékeld a tényt, hogy ha nyersz! Még ha eleinte szerény összeget is! És ne feledd sok kicsi sokra megy!Jönni fognak a nyeremények, ne aggódj!

Ki lesz a cseh bajnok? Hibáznak e az éllovasok?Nem!

Nagy harc folyik a cseh bajnoki címért egyelőre 2 pontos előnye van a Viktoria Plezen csapatának, de mögöttük lohol Sparta Prague, aki nem adta fel még bajnoki reményeit. Nem kétség, aki hibázik ma akár végleg elbukhat. De nem fognak van akkora tétje, mindkét csapat számára, hogy ma ne hibázzon!

Sigma Olomouc - Viktoria Plzen. Nehéz lesz ,de kell a 3 pont!

Papíron nehezebb meccs vár a Plezeni alakulatra, idegenben kell vitézkedniük, de a lehetséges bajnoki cím, adni fog kellő motivációt ehhez. No meg persze az a tudat, hogy a Sparta be fogja húzni a meccset! Nyerni kell a gyengébb ellen ma! Idegenben is nagyon kiváló teljesítményt nyújtottak a plezeni cseh srácok, nem lesz gond ma se, bár egy döntetlen beleférhet. De a vendég a tuti!

Tipp : Sigma Olomouc - Viktoria Plzen Vendég

Brno - Sparta Prague. Van még esély srácok!

A prágaiknak kell a győzelem ma, ha még bajnokok akarnak lenni. A Brnot már sokszor két vállra fektették ma se kell, hogy gond legyen vele, főleg ha bajnokok akarnak még lenni. Ma nem lehet már hibázni! Nyerni kell és fognak is!

Tipp: Brno - Sparta Prague vendég

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése