2013. május 25., szombat

Pénteki pénzeső! Van még nyeremény mára is! Tuti tippek!

Tegnap minden tipp jött, így sikerült megdupláznom, majd megtripláznom pénzemet, előbbit két francia meccsel, utóbbit egy magyar összecsapással. Remélem velem tartottatok!
A sikeres péntek után, már csak egy sikeres szombat következhet. Nézzük is a mai tuti meccset a magyar foci világából!

 

Meg lesz a paksi siker Kaposváron!?

A magyar bajnokságban ma délután kettőtől Kaposvár fogadja az atomvárosi gárdát. A Paks a legutóbbi 3 mérkőzését elveszítette, hihetetlen peches szituációkkal. Gyakran hiába játszottak jól, nem jött a siker, már a Debrecen ellen is közel álltak a bravúrhoz, de mégis elbuktak. Ma ez máshogy lesz! Az atomvárosi különítménynek ma már valamit mutatnia kell, elsősorban pontot vagy pontokat! Nem rossz csapat a Paks, sőt szerintem elég ütős alakulat lett összetéve, csak rossz szériába került.
kaposvar_paks
A Kaposvár se nyújt mostanság kiemelkedő teljesítményt az nb1-ben (mb1). Legutóbbi három meccsükön ők se tudtak nyerni. Halovány gárda tartom a Kaposvárt annyit teljesítenek, amennyit kell igazi középcsapat. A Paksot jóval erősebbnek tartom, sokkal több kiemelkedő futballista játszik Pakson, mint Kaposváron. Ma egyértelműen atomvárosi pontszerzést várok, bátrak tehetik vendégbe is simán.

Tipp: Kaposvár - Paks Vendég Oddsz: 3,15 kb

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése