2013. május 26., vasárnap

Utolsó esély! Szerezd meg a nyári nyaralásra való!

A spanyol és a francia bajnokság is elérkezett a hajrába, ma következik az utolsó forduló. A legfontosabb kérdések már eldőltek, de még bőven maradt izgalom a végére!

El indulás és bl indulásokért komoly csata bontakozott ki mindkét országban.Duplázd meg még utoljára a pénzed francia és spanyol tuti tippekkel! Lássuk is miből lesz a pénz!

 

 A napi tuti foci tipp meccsek: Lyon - Rennes

Tét a biztos bl indulás, nem kockáztathatnak a Lyon-i srácok, egy győzelemmel meg van a dobogó harmadik foka és egyben a bl indulás joga is. Egy döntetlen is elég lehet, de nem fognak kockáztatni most biztosra kell menni. Az utóbbi két meccse a Lyonnak nem úgy sikerült ahogy szerették volna. Most itt az idő, az utolsó esély, hogy javítsanak! A Rennes számára már nincs tétje ennek a meccsnek. A csapat a középmezőnyben végez biztosan.

Tipp: Lyon - Rennes Hazai

A napi tuti foci tipp meccsek: Valencia - Granada

A tét itt is a bl indulás! A Valencia utolsó esélye, hogy odaérjen és jövőre indulhassanak a legrangosabb európai kupa sorozatban. Az ellenfél a Granada! A Granada számára már nincs tétje ennek a meccsnek, biztosan benn maradtak. A Valenciának viszont nagyon fontos ez a meccs, most kell el csípniük a bl indulást nincs több sanszuk rá már.

Tipp: Valencia - Granada Hazai

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése