2013. május 25., szombat

Bajnokok Ligája Döntő! Tuti német siker! :)

bl_trofeaBefejezéséhez érkezett a legrangosabb európai kupa sorozat a bajnokok ligája.
Külön pikantériája a döntőnek, hogy ezúttal két német csapat fog összecsapni, a Bayern München és a Dortmund. A bajnokságban is nagy csatákat vívtak idén. De mi lesz ma? És mire érdemes fogadni?

 

 

Mindent visz a Bayern?

Egyedülállóan sikeres éve volt a bajor alakulatnak, hatalmas fölénnyel megnyerték a német bajnokságot, a német kupát és most a bl döntőjében küzdenek a trófeáért. Beért a müncheniek hosszú évek óta tartó munkája, ismét európa tetejére kerülhetnek. Papíron, statisztika szerint egyértelműen ők az esélyesek és a jobbak is. De egymás elleni eredményeik a Dortmunddal érdekesen alakultak.
dortmund_bayern
A bajnokságban nem bírt egymással a két csapat , két döntetlen áll a számlájukon, viszont a kupákban szerény győzelmeket aratott a Bayern a Dortmund felett.

Lesz trófea idén Dortmundba?

A bajnokság nem úgy sikerült, ahogy szerették volna, be kellett érni a második hellyel a Münchent után. A kupákról is lecsúsztatták őket a bajorok. Sikerül e ezek ellenére a legrangosabb kupát elhódítaniuk a müncheniek elől? Szerintem sikerül. nagy hiányzója a dortmundnak az egyik legjobbja Mario Götze, nélküle kell nyerniük ma.
Nézzük a mai kezdőket!
dortmund_bayern
Mindent összevetve meglepetést várok! Még pedig, hogy a Dortmund nyeri a trófeát és ők lesznek a bl győztesek.

Tipp: Dortmund - Bayern München , Dortmund nyeri a kupát

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése