2013. május 18., szombat

Sikerül-e egy hétvége alatt 4-szeresére duplázni a pénzünket?!

A kora délelőtti duplázós siker után, ahol a Ferencváros 2-0 arányban legyőzte az MTK-t, újabb tippek nyomába eredek. Folytasd velem a jó szériát! Négyszerezd meg a pénzed a hétvégén!Irány Franciaország!

 

 

 

Cél a BL! Montpellier - Lille

Az idei sikeres szereplése után a Lillenek nem lehet más a cél mint, hogy elcsípjék a bl indulás jogát. Ehhez ma mindenképpen el kell hozniuk a 3 pontot Montpellierből. Ami viszont nem lesz könnyű feladat. A hazaiknak nem úgy sikerült ez az év, ahogy szerették volna, de számukra már nincs komoly tétje ennek a meccsnek csak a tisztes helytállás az erős Lille ellen.

Montpellier: otthoni menő Lille: idegenben is nyerő!

Nem lesz könnyű meccs! A Montpellier a hazai tabellán az előkelő harmadik helyet foglalja el, a vendég Lille a vendég tabellán pedig a szintén jó helyezésnek számító negyedik helyett. Jó meccs lesz az biztos!

Meg lesz a bl srácok!

Úgy gondolom van akkora tétje a meccsnek a Lille számára, hogy megnyerje, főleg, hogy bízhat benne, hogy riválisa a Nice pontot vagy pontokat tud otthon tartani a Lyon ellen. Így pedig megnyílhat az út a Lille számára a bl-be.

Tipp: Montpellier - Lille V

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése