2013. május 30., csütörtök

Megtriplázta pénzét a tuti foci tipp bloggere! Csütörtöki tuti tippek!

A szerdai napon ismét sikerült megtriplázni a feltett összeget! Ebben a nyereményben a szerdai tuti finn foci tippek voltak segítségemre.

De tovább folytatjuk a siker szériát ma is! Mai tuti tippjeimet lengyel foci világából hozom nektek! Szeretnéd megtriplázni a pénzed? Olvass tovább!

Tét a bentmaradás!Belchatow - Jagiellonia Bialystok!

Pikáns mérkőzésnek ígérkezik, igazi tétje a hazai Belchatow számára van az összecsapásnak. A tét nem kicsi! Jövőre is folytathatják az első osztályban? De nézzünk szét a túloldalon is: A vendégeknek is illene már valamit produkálniuk mivel rendben van, hogy nem esnek ki és nem jutnak ki sehova, de azért az elmúlt 5 meccsből mind az 5-öt elveszíteni már sok! Igazi Pápa szindóma. A hazaiknál 4-5 fordulóval ezelőtt nagyon megijedtek a kieséstől és azóta elkezdtek focizni! A legutóbbi 5 meccsükből 4-et megnyertek és egyet sem veszítettek el. Kitűnő formában vannak, míg a vendég pedig katasztrofális teljesítményt nyújtanak.
lengyel foci
A hazaiknál nagy a tét, nem fognak bukni ma! Nyerni kell, a vendégeknél csak a becsület a tét, de ezzel eddig se sokat foglalkoztak. Ez a hazai csapat megérdemli a bentmaradást! Sikerülni is fog, jönni fog a napi lengyel tuti tipp.

Tipp: Belchatow - Jagiellonia Bialystok Hazai Oddsz:1,68


lengyel foci

Kockáztass nagyobbat, nyerj többet!

Slask - Lech Poznan! Eső után köpönyeg! A Lech Poznan elveszítette legutóbbi meccsét így el bukta minden esélyét a lengyel bajnoki címre. A második hely már biztosan meg van, számukra már nincs tétje az összecsapásnak, ráadásul a hangulat se túl jó érthető módon Poznanban: Illene javítani, de nem fogank meghalni emiatt a pályán. A vendégek viszont annál inkább!

A tét nem kicsi a hazai Slask számára, ha hibáznak könnyen beérheti őket a Piast gárdája és oda az el szereplés. Ma nem hibázhatnak, és veszíthetik el 1 pontos előnyüket nyerni kell! De nem lesz könnyű feladat tuti tippem mára egy hazai (döntetlen) tipp kombó.

Tipp:Slask - Lech Poznan Hazai (döntetlen)Oddsz: 2,1

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése