2013. május 19., vasárnap

Tripla tipp siker a hétvégén! Avagy így 8szorzd meg a pénzed!

penzKülönösen jó hétvégét zártunk sikerült az alap tőkét meg 8-szorozni! Hogy sikerült ez? Ráadásul kizárólag a magyar foci világából, a magyar bajnokságból!
Nézzük át együtt a sikereket, hogy a következő hét is ilyen legyen?

Mesterhármas talpra magyar!

haladas_unnepHaladás - Pápa: Igen, ez volt a pénteki tuti tipp. Nehezen de behúzták a szombathelyi srácok, így volt pénz a szombati bulira is :)Na meg persze a szombati tippekre. Nem volt könnyű meccs mivel a Pápa egy nagyon szép góllal megszerezte a vezetést, de az utolsó 10 percre sikerült megfordítani a mérkőzést a hazaiknak és otthon tartani a 3 pontot




Így következhetett szombaton az örökrangadó egyenesen Győrből, ahol a Ferencváros simán 2-0 ra legyőzte az MTK-t, bátraknak ajánlottam a hendit, is ha megtetted igen jól jártál! Említettem, hogy várható a Böde gól ez is jött! Ez volt a szombati napi tutival, amivel ismét megtudtad duplázni a pénzed!



Vasárnap pedig felkerült az i-re a pont!

A magyar bajnoksághoz képest nagyon jó iramú meccsen, nagy izgalmak között a Diósgyőr megszerezte a 3 pontot a Kecskemét ellen, így bezárult a kör, és igen nagy sikerrel vettük a hétvégi akadályokat.Jött a vasárnapi napi tuti tipp is! Jöhet a hétfő és a legújabb tuti tippek a foci világából.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése