2013. május 14., kedd

Fogadási stratégiák I. - Nem baj ha egy meccs elmegy!

Több fajta ismert fogadási stratégia létezik. A következő üresjáratos napokban, amikor nem találok megfelelő mérkőzést, bemutatok pár fogadási stratégiát.

A mai stratégia az ismert 3/4-es, 3/6- os, 5/6 -os stb. Ilyenkor nyugodtan elmehet pár meccs még úgyis jöhet a szelvényed, de hogy ebből komolyabb profitot szerezz és ne csak a veszteséget csökkentsd elég komoly oddszokat kell eltalálni.




-3/4, 4/5, 5/6 és 6/7 kombináció típus esetén 1 hibás tipp,

-3/5, 4/6 és 5/7 kombináció típus esetén 2 hibás tipp,

-3/6 kombináció típus esetén pedig 3 hibás tipp esetén is nyer, mert így is lesz hibátlan kötése.

Ezeket kínálja tippmix, persze netes irodáknál jóval több lehetőség van

Előnyök!Veszteség minimalizálás!

Egy jól megválasztott meccs sorozattal, megmenekülhetünk, hogy elbukjuk a feltett pénzt, vagy legalább egy részét visszakapjuk így minimalizálva a veszteséget.

Amiért különösen előnyös, mivel ha több meccset megteszünk egy szelvényen, akkor nagyon megnő a kockázat, amiért persze magasabb odds kárpótol minket. Azért jó ez stratégia, mert sajnos igen ritka, hogy egyszerre eltaláljunk mondjuk 5-6 meccset főleg komoly kockázati besorolású mérkőzést.

Magam nem sokat játszottam így, inkább nagyobb pénzzel érdemes ezt a stratégiát játszani, ha van tőkéd, úgy van igazán értelme. Az igazi előny, ha bizonytalan vagy pár tippedben, és félsz a nagy bukástól,beéred kisebb nyereménnyel is, akkor ez a te stratégiád!

Hátrányok!Minimalizált nyereség!

Ha minden meccs, amit megtettél nyert, akkor barátom Te buktál ezen, hogy nem hagyományos módon játszottál. Érdemes bizonytalan meccset hagyni benne, különben csak fogod a fejed, hogy mennyivel többet is nyerhettél volna. Mert ilyenkor minimalzálja a nyereségedet is

Nagy pénz, kisebb kockázat, kisebb nyeremény!

Türelem embereknek ajánlom, akik szépen lassan hajlandók összegyűjtögetni a pénzt, és olyanoknak akik tippjébe azért néha hiba szokott csúszni.Próbáljátok ki! Hajrá! Fosszátok az irodát!

1 megjegyzés:

  1. Hello,

    I would like to get in touch with someone about a possible co-operation. Can you please contact me on eniko@gambling-affiliation.com.
    Thank you very much!

    VálaszTörlés