2013. május 22., szerda

Levágja-e a kondát a győri mészárszék?Kupagyőztes!Bajnokcsapat!

Magyar kupa döntő lesz Kispesten, ahol Debrecen fogadja Győr csapatát. Már az előző mondat is hordozz elég pikantériát, de még csak most jön a java.

Képesek lesznek e újra még egy meccs erejére focizni a győri srácok, vagy ismét az aprításé lesz a főszerep? Halovány Debrecen tud e trófeát szerezni? Na és mi tipp? Hogy lesz meg ebből a hétvégi bulira való?

 Kupagyőztes? Bajnokcsapat! ÉÉÉ!

A Pintér alakulat az elmúlt meccsein borzalmas teljesítményt nyújtott, elsősorban a honvéd elleni találkozóra gondolok, de már a Ferencváros ellen se ment igazán. Most ismét Kispesten kellene bizonyítani.Menni fog?

Várható összeállítás:

Győr: Molnár P. – Svec, Lipták, Takács Á., Völgyi – Pátkai, Kamber, Trajkovics – Varga R., Kink, Andrics.
Úgy vélem elég erős kezdővel áll fel a győri csapat, a legnagyobb gond a motiváltsággal lehet nálunk, tudnak e küzdeni még a kupagyőzelemért is? Szerintem Pintér Attila képes feltüzelni újra ezt a csapatot, és a halovány Lokit rendesen megverni.

Mi lett veled Debrecen?

Tavalyi önmagához képest borzalmas teljesítményt nyújtott a Debrecen főleg idegenben. Kiégett, motiválatlan alakulatnak tűnnek egy külső szemlélőnek. Csodálkoznék ha ez ma máshogy lenne, ez az év nem az ővék volt, és nem is lesz.

Debrecen összeállítása:

Debrecen: Verpecz – Bernáth, Máté P., Mészáros N., Korhut – Bódi, Spitzmüller, Czvitkovics, Ferenczi – Sidibe, Coulibaly
A legnagyobb gond hátul van a hátsó alakzat nem túl biztos, lesz ott gond szerintem.Tippem pedig a következő,szerény győri győzelem.

Tipp: Debrecen - Győr, Győr nyeri a kupát

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése