2013. május 14., kedd

Ha kedd akkor Premier Liga tutik!

foci_keddNézzük is milyen tippek várják a sportfogadás szerelmeseit ezen a keddi napon. Az angol bajnokságban ma két mérkőzést is rendeznek, az Arsenal -Wigan összecsapást és a Reading - Manchester city mérkőzést.

Kedd nem egy tipikus fogadó nap, kevés meccs, de igyekszem minél több statisztikával segíteni és alátámasztani a tippeket. Vasárnapra már volt egy jó angol tuti tippem, reméljük a ma is jönni fog! A hétfői tipp sorozat is igen jól sikerült!Jött a duplázás!

BL vagy kiesés?

A hétvégén hatalmas meglepetésre a Wigan megnyerte az FA Kupát legyőzte a Manchester city-t, a hajrában szerzett góllal. Kérdés képes e még egy bravúrra a Wigan a bent maradás érdekében, és letudja e győzni az Arsenalt is idegenben? A Wigannak nincs sok esélye már javítani utól kéne érni a Sunderlandet, hogy meglegyen a biztos bennt maradás ehhez minden pontra szükség lenne, de az ágyúsok ellen nagyon nehéz lesz akár a pontszerzés is.
arsenal_wigan

Meg lesz a kötelező!

Egy leharcolt Wigan érkezik az Arsenal otthonába szerintem, nem fognak tudni a Wiganiak újabb skalpot behúzni, ezt a meccset behúzza az Arsenal csapata főleg, hogy nekik pedig a BL indulásért kell harcolniuk, hogy befogják a Tottenham gárdáját

Tipp: Arsenal - Wigan H

Amin csak bukhatsz!

Meglátásom szerint a mai másik Premier Liga meccset inkább érdemes kihagyni, a kiesőjelölt Reading és a botladozó ezüstéremre pályázó Manchester City párharca, hozhat meglepetést, én inkább kihagyom ezt a meccset.

BRÉKING!!!!

Roberto Mancinit menesztette a Manchester City vezetősége - hivatalos!


Inkább nem érdemes bolygatni ezt a meccset ez is azt bizonyítja, esetleg egy Döntetlen vagy Reading sikert érdemes megfogadni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése