2013. május 15., szerda

Duplázd meg a pénzed az Európa Liga döntőn!

europa_ligaAz örök második kupasorozat Európa Liga döntőjét rendezik ma este Amszterdamban, ahol az angol Chelsea csap össze a portugál Benfica csapatával, a trófea elhódításáért. Nézzük mit hozhat ez az este a sportfogadók számára!

 

 

 

Mi újság London?

Mindkét csapat elég erős várható kezdővel fog pályára lépni este Amszterdamban. A Chelsea biztos, hogy nagyon akarni fogja a győzelmet, szükségük lenne nagyon egy nemzetközi kupagyőzelemre miután BL-ben elbuktak.

A londoni közönség ki van éhezve a sikerre, hogy végre ünnepelhessenek. Úgy néz ki hogy a bajnokságban is rendeződnek a dolgok, meg lesz a biztos BL szereplés is, bár nem szabad ellazázni a végét, mert akkor ebből is baj lehet.
benfica_chelsea

Bajnoki cím és Európa Liga győzelem?

Hatalmas a versenyfutás Portugáliában a bajnoki címért, a Benfica hétvégén elbukott egy nagy csatát a Portoval szemben, amiért lehet nagy árat fizetnek és elúszik a bajnoki cím. Most kéne javítaniuk, nagyon meglepő lenne, ha mind a két trófeát begyűjtenénk, könnyen lehet hogy üres kézzel fognak a maradni.
benfica_chelsea

Aki ma nem lesz ott a gyepen

Chelseatől:Eden Hazard,riol Romeu, John Terry, akik nagy valószínűséggel nem lesznek ma ott a pályán.
A Benficánál nincs fontosabb hiányzó, a mai estén.

Jön a papír! Chelsea

Jön a papír és Rafa benitez fiai fogják elvinni a kupát londonba. Jobb csapat a Chelsea egyértelműen, akár hendivel is bevállalnám.

Benfica-Chelsea V

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése