2013. május 16., csütörtök

Triplázd meg a pénzed csütörtökön!

A mai csemege:Brondby - Nordsjælland dán bajnoki V 3,15 fele. Ez egy kockázatosabb tippnek tűnik első ránézésre, de ne ijedjünk meg az oddsztól, sose szabad csak hallgass a megérzéseidre és a statisztikákra.
Nagy oddsz = nagy nyeremény.










Miért fog nyerni a Nordsjælland? és triplázod meg a pénzed?

Kezdjük egy kicsit távolabbról a dolgot. Nézzük meg a novég bajnoksg speciális statisztikáit és jellemzőit.

Elsősorban kettő statisztika lesz számunkra fontos ezen a meccsen. Az első, hogy a hazai pályának nincs különösebb jelentősége, ebből nem származik plusz előnye a csapatoknak. A második statisztikai adat, hogy a dán bajnokságban nagyon sok a meglepetés eredmény, az odsszhoz képest, ma is egy ilyet várunk.De most egy kicsit közelítsünk rá a két csapatara.

Tizenegyedik fogadja a másodikat!

A Nordsjælland jelenleg a második helyet foglalja el a dán bajnokságban, ami még bajnokok ligája indulást ér. Tetemes előnnyel vezet a harmadik Randers előtt, a bl indulás már meg van biztosan. A bajnoki címe meg már kicsit elúszott.A hazaiknál egészen más problémák vannak. Jelenleg kieső helyen állnak, ez az egyetlen érv ami mellettük szól. De egyértelműen erősebb a Nordsjælland és emiatt nyerni fognak idegenben is.


Egymás ellen!

Egymás elleni eredményben is Nordsjælland a király főleg, ami az utolsó három meccset illeti kettőt behúztak egy döntetlen, a Brondby-nek semmi nem maradt. Ismét egy statisztikai adat a Nordsjælland mellett. Röviden ekkora odsszért megéri tenni rájuk, még ha nem is jön, de jönni fog. :)

Tipp:Brondby - Nordsjælland V

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése