2013. május 24., péntek

Lesz e Siófoki feltámadás? Triplázhatunk e a siófoki sikerrel?!

horvath_karoly_siofokA magyar bajnokság az mb1 (nb1) is a vége fele közeleg, a Siófok élet halál harcot folytat a bennmaradásért, de vajon sikerül e a csoda?

A feltámadáshoz először ma kell nyerni! Még a magyar foci bajnokság is hozhat izgalmakat! És hogy lesz ebből napi tuti foci tipp? Te pedig a Siófoki vendég sikerrel triplázhatod meg pénzedet!

 

Az utolsó szalmaszál! Lesz e nb1-es csapat a Balaton partján?

papa_siofokHorváth Károly együttese most vagy soha szituációba került! Le kell győzniük a Pápát, ahol edzőváltás történt, de komoly változás egyelőre nem tapasztalható.

A siófokiak viszont az utóbbi 6 meccsükből 4-et megnyertek ráadásul nemcsak kis ellenfelek ellen. Igencsak felpörögtek a kiesés rémétől,most van még egy utolsó esélyük javítani sikerül? Szerintem igen, csapatként nagyon tudnak küzdeni, ez főleg ősszel nyilvánult meg.


A Pápa borzalmas tavaszt produkált sorra bukta el a meccseit. A nagy baj edzőváltást is hozott, de vajon nem túl későn? Teljesen motiválatlannak tűnt a pápai alakulat egész tavasszal. Ez a küzdeni nem tudás, miatt kerültek most olyan helyzetben, hogy akár a kieséstől is tartaniuk kell.Egy nagyon motivált és küzdeni tudó siófok utazik, egy motiválatlan halovány Pápához. Ebből Siófoki siker lesz!

Tipp: Pápa - Siófok vendég oddsz: 3,15

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése