2013. május 29., szerda

Szerdai tipp tenger a fagyos Finnországból! Papírforma meccsek?

Első alkalommal foglalkozok finn focival itt a tuti foci tipp blogon. Mára két mérkőzést néztem ki nektek, hogy sikeresen tudjátok növelni a kasszátokat!

Az első mérkőzésen a Jyvaskyla JK fogadja a Helsinki gárdáját. A második elemzendő napi tuti tipp mérkőzés pedig a Honka - Lathi összecsapás. A két meccset külön szelvényen tegyétek, ez fontos! De hogy mi is a tipp? Az mindjárt kiderül! Olvass tovább!

Utolsóhoz látogat az elsőhőz!

Ahhoz képest, hogy a finn liga utolsó helyezettje fogadja az elsőt, elég szép oddszot adtak az irodák a vendég sikerre 1,8-1,9 körül! A hazai JJK 8 forduló után még nyeretlenül, tök utolsó helyen áll. A 8 meccsből csak 3 pontot tudtak szerezni, igen nagy a baj.
A hazaiak eddigi mérlege igen kiváló! Az első helyen állnak, vezetik a finn bajnokságot. 9 meccsből 5 győzelemmel állnak. Nagy a különbség a két csapat között, a Helsinki javára. Tippem egyértelműen a vendég siker.

Tipp: JJK - Helsinki Vendég oddsz:1,8 -1,9

Honka - Lathi? Hazai siker tipp!

A hazai Honka igazi vegyes formát mutat, jelenleg az 5. helyen tanyáznak a finn bajnokságban. A vendég Lathi eddigi szereplésére egy szó van: POCSÉK! A legutóbbi 5 meccsükből 4-et elveszítettek! Az utolsó előtti helyen tanyáznak a tabellán, és mindössze 1 győzelemre futotta idén nekik. A papír forma szerint tuti hazai mérkőzés, én is erre tippelnék most. Nem hiszem, hogy most lesz a Lathi rossz sorozatának megtörése. MA egy újabb vereség vár rájuk.

Tipp: Honka - Lathi Hazai odssz: 1,8 kb

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése