2013. május 15., szerda

Skóciai tuti X !

A tegnapi üresjárat és 2 angol premier liga találkozó után, ma se utazunk messzire maradunk a szigetországban, még pedig Skóciában. A Kilmarnock fogadja a Hiberniant.

A statisztikák 110%-ig azt mutatják, hogy felek nem fognak bírni egymással. De miért is? Nézzük sorjában!

 

 

Egyenlő számú győzelem, vereség, döntetlen és pontszám! Van ilyen?!

Mikor még fiatalon elkezdtem a sportfogadást, mindig így képzeltem egy döntelen gyanús meccs statisztikáját, persze idővel rá kellett jönnöm, hogy nemcsak ennek van jelentősége, hanem más tényezőket is figyelembe kell venni.

Ettől függetlenül nagyon érdekes, hogy a Klimarnock és a Hibernian egyaránt 11 győzelemmel,12 döntetlennel és 13 vereséggel áll és, hogy tovább fokozzuk az izgalmakat ráadásul mindkettő csapatnak 45 pontja van.

Egymás elleni döntetlenek!

A két csapat korábbi összecsapásain is nagyon sok döntetlen született, az elmúlt 4 meccsből 2 döntetlen. Ma is nagy esély arra, hogy kibékülnek ezzel a felek. Kiesés már nem fenyeget, és a BL pozíció elcsípése sem :)

Harmadik érv a döntetlen mellett: döntetlen bajnokság!

A skót ligáról tudni kell, hogy idén a döntetlenek aránya elég magas, szám szerint 33%!! Ez is biztosítja, hogy sok döntetlen potyog a szigetország ezen részén. Bízom ebben a mai X-ben, a felsorolt több érv is ezt igazolj. Most már csak el kell ballagni feladni a szelvényeket, vagy felnyomni őket a neten valamelyik online fogadó irodánál.Foszzátok ki őket!

Tipp: Hibernian - Klimarnock D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése