2013. július 12., péntek

Bátraké a szerencse! Triplázd meg vagy akár hatszorozd meg pénzedet?

Ma 3 mérkőzést hoztam nektek, 3 különböző kockázatú eseményt. 3 napi tuti foci tipp, amivel akár sokat is nyerhetsz. Kezdjük a legesélyesebbel, az igazi napi tuti tippel a sportfogadás világából.

A fehérorosz foci tipp. Na de mi lesz a bátor tipp, amivel igazán sokat lehet nyerni? Akár nyaralásra való is meg lehet!

Az igazi napi tuti foci tipp: FK Minszk - BATE Boriszov

A fehérorosz foci egyértelmű legjobb csapata, a BATE Boriszov, igaz jelenleg csak második helyen állnak, így ma mindenképpen nyerniük kell. A legutóbbi 5 meccsükből 4-et megnyertek és 1 darab döntetlen kerekedett az előző bajnokin. Kiváló formában vannak a vendégek. A hazaik se panaszkodhatnak hiszen a legutolsó 3 meccsüket megnyerték. Véleményem szerint kicsit erőn felül teljesítettek. Ez a mai meccs már nem lesz meg. A napi tuti tippem a vendég, egész jó oddszért. Tegyétek és nyerjetek!

Tipp:FK Minszk - BATE Boriszov Vendég oddsz:1,65 (tippmix)

fehérorosz_bajnokság
Forrás:soccervista.com

Legyél bátor csípj el egy triplázást!

Igazi döntetlen tipp: Shamrock Rovers - Derry City

A következő tipp egy igazi ír döntetlen az ír foci világából. Ezzel a döntetlennel megtriplázhatod pénzedet! A hazai csapat kitűnő formában van. A legutóbbi 5 meccsükből 4-et megnyertek. Ez már túl jó forma, ma döntetlent várok tőlük. A második helyezet Derry City-t fogadják, nem lesz könnyű ellenfél. Igazi csata várható, pont ezért várok döntetlent a meccstől.ÉS még egy ok, hogy iért lesz döntetlen? Még pedig, hogy az ír bajnokságban viszonylag magas a döntetlenek aránya. Ez egy tipikus döntetlen mérkőzés. Tegyétek és triplázzátok meg pénzeteket.

Tipp: Shamrock Rovers - Derry City Döntetlen oddsz: 3,15 (tippmix)

ír foci
Forrás: soccervista.com

Jöjjön az igazi meglepi! Hatszorozd meg a tétedet? Bemered vállalni?

Még pedig egy finn foci tipp. Egy igazi meglepetés eredmény. Csípd el a 6,85-os oddszot! A finn bajnokságban Helsinki JK - Vaasa PS mérkőzést rendezik. Egyértelműbb esélyes a hazai csapat, DE! Legutóbb májusban is VPS nyert szintén idegenben! Az első fogadja a harmadikot, nincs nagy különbség a csapatok között, mindössze 4 pont! Ez nem indokol ekkora oddsz különbséget! Továbbá a finn bajnokságban gyakori a meglepetés eredmény! A VPS meg fogja törni a Helsinki jó formáját! Hatszorozd meg pénzed, persze csak óvatosan, de jönni fog szerintem!
finn_foci
Forrás:soccervista.com

Tipp: Helsinki JK - Vaasa PS Vendég Oddsz: 6,85 (tippmix)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése