2014. március 10., hétfő

100% -os nyerő vasárnapi tippek után! Jöjjön a folytatás! Napi tuti foci tippek + döntetlen vadászat!

Remélem velem tartottatok tegnap, mivel jött a döntetlen sportfogadásos tipp, és a két napi tuti tipp is, így 100%-os napot zárhattunk! Ma is így szeretném indítani a hetet, ezért jönnek is a szokáso tippek. Tartsatok Velem, és nyerjünk együtt!





LIGA BBVA : Real Sociedad - Rayo Vallecano 22.00


A hazai Sociedad két fordulóval ezelőtt hatalmas sikert aratott, és legyőzte a Barcelonát, legutóbb viszont Seviillában elvéreztek. Ma javítani kell, ha angyon belehúznak BL hely is lehet belőle. Ma le kell győzniük a náluk sokkal gyengébb Rayo Vallecoanot, akinek szintén nagyon fontos mérkőzés, hiszen próbálnak menekülni a kieső zónából.

Az első napi titi foci tippem tehát a Real Sociedad hazai győzelme.

Tipp: Real Sociedad - Rayo Vallecano tippmix 1,46 Hazai


Ligat HaAl: Maccabi Tel Aviv - Beitar Jerusalem 19.50.


A hazai gárda szerény egy pontos előnnyel vezeti a bajnokságot, ha nyernek simán lehet az előny 4 pontos is. Ráadásul az ellenfél se túl acélos, mindössze eddig 30 pontig jutottak, míg a hazaik már 60-nál járnak. Az izraeli bajnokaspirásnak ez kötelező hazai győzelem lesz. A második napi tuti tippem Maccabi hazai győzelme.

Tipp: Maccabi Tel Aviv - Beitar Jerusalem tippmix 1,3 Hazai


---------------------------------------------------------------------------------------------------

Döntetlen vadászat!


Nagy sikerrel áll a döntetlen fogadásos sportfogadó stratégia a tegnapi tipp is jött, így újra az alaptétről indulunk. Már a 3.körnél jártunk, de most is jött a döntetlen.

 A mai napon az egyik kedvenc döntetelenes bajnokságomból a franci másodosztályból érkezem a tippel! Tegyétek és nyerjünk együtt! És ah bukta sincs gond duplázzuk a tétet és majd a következő nap jön!


Tipp: Tours : Angers tippmix: 2,85 1.kör

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése