2014. március 3., hétfő

Hétfői napi tuti foci tippek! Hogy jól induljon a hét!

Ma a szokásos napi tuti foci tippen kívül érkezem egy döntetlen fogadásos stratégiához tartozó tippel is. Alaposan utána is jártam ma is két mérkőzésnek, a döntetlen tuti tippet, az olasz másodosztályból hozom nektek! Csapjunk bele!

Seria B: Empoli - Avellino 20:30


A mai kínálatból igyekeztem megtalálni a legdöntetlen esélyesebb mérkőzést. Az oddszok alapján több ilyen mérkőzés is van ma például a görög harmadosztályban, de az oddszokat becsapósnak tartom. Első szempontom a választásnál, hogy az adott bajnokságban hány százalékos a döntetlen arány.

Ez a Seria B-ben 35%!!! Ez nagyon magas! Második érv a tipp mellett, hogy a két csapat idén már jó pár döntetlent begyűjtött, az Empoli (27/10) az Avellino (27/11), magasabb a döntelen rátájuk, mint a bajnokság átlagja!


A második a hatodikat fogadja, akét csapat között csak 5 pont különbség van. És ha még nem győztelek meg statisztika alapján, az Emploi több mint 50% ának ahazia meccseinek döntetlen lett, míg az Avellionnak pedig vendég meccseire igaz ez.

Pusztán statisztika alapján óriási döntetlen szagú ez a mérkőzés.A mérkőzést, csak stratégiával játszóknak ajánlom!Ez lesz a napi tuti foci tipp döntetlen ajánlója! El is indítok egy sorozatot döntelen startégiával, napi 1 döntetlen tippel!

Tipp: Empoli - Avellino döntelen 3,1 döntelen startégia 1.kör: Tét: 200 ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése