2014. március 5., szerda

Szerdai barátságos válogatott napi tuti foci tippek!

Ez a szerdai a nap a barátságos összecsapásokról fog szólni. Az ilyen mérkőzések mindig sok kockázatot tartogatnak, szóval csak óvatosan, ne ma durrantsátok el a milliós téteket!

Jöjjenek a napi tuti foci tippek, és egy igazi napi tuti foci tipp a döntetlen fogadásos sportfogadási stratégiából! Jöjjenek is az igazi nyerő tippek!



Románia - Argentína 20.00


Ugyan 2011-ben már barátságos mérkőzésen játszottak egymással egy 0-0 -át, úgy sejtem ma nem ez lesz. A román válogatott nem túl acélos, csúnyán elvérzett a pótselejtezőn. Az argentinoknak ezt simán be kell húzniuk, és szerintem be is fogják.

Egy román kezdőtt sikerült találnom: Romania: Tatarusanu – Matel, Chiriches, Gardos, Rat – Pintilii, Bourceanu – Tanase, Stancu, Torje – Marica

Úgy gondolom Messi vezérletével le fogják győzni a románokat az Argentinok. Talán a legtutibb napi tuti foci tipp ez, az Argentin győzelem. Az oddsz is szépen fizet tippmixen 1,42. Tegyétek és vegyétek!

Tipp: Románia - Argentína vendég Tippmix: vendég 1,42


További rövid napi tuti foci tippek:


Oroszország - Örményország 15.00 Nagyon erős lett az orosz válogatott, a selejtezőt csoportjukat is torony magasan nyerték meg, az örmények ugyan sok pontot gyűjtöttek, de csak ötödikek lettek, nem kérdés, hogy orosz győzelem várható

Tipp: Oroszország - Örményország Tippmix: vendég 1,3



Dél - Afrika - Brazília 18.00: Azt hiszem nem kell sok érv, hogy miért érdemes a vendég brazil alakulatra fogadni. Szintén egy biztos napi tuti foci tipp!

Tipp: Dél-Afrika Brazília Tippmix: vendég 1,25


---------------------------------------------------------------------------------------------------------


Napi döntetlen tuti tipp: Belgrano : Estudiantes


Az argentin első osztályban rengeteg a döntetlen, nem véletlen választottam, a döntetlenes sportfogadás stratégiához ezt a mérkőzést. Minden évben rekord magas a döntetlenek aránya Argentínában. Ez a két csapat pedig egymás ellen rendre döntetlent játszik.

Például a legutóbbi 2 mérkőzésükön. Tegyétek és nyerjetek, a napi döntetlen tuti foci tippel! Tartsátok a stratégiát, nem baj ha nem jön be, holnap visszanyered!

Tipp: Belgrano : Estudiantes Döntelen Tippmix: 2,85

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése