2014. március 11., kedd

Javítsuk a hétfői buktát! Napi tuti foci tipp + döntetlen vadászat!

Izgalmas napunk lesz, mivel ma rendeznek bajnokok ligája és angol másodosztályú összecsapásokat. Elsősorban innen fogok szemezgetni és innen fog érkezni az igazi napi tuti foci tipp. Tegnap sajnos megtréfált a Real Sociedad, hiába vezettek 2 alkalommal is. Következzenek tehát a mai napi tuti foci tippek, és egy döntetlen vadász tipp!






Bajnokok Ligája: Bayern München- Arsenal 20.45


A tipp mellett a legerősebb érvem, hogy a világ legjobb csapata jelenleg a Bayern München. A Bundesligában, szinte átgázolnak az ellenfeleken és ugyanezt teszik a Bajnokok ligájában is. Biztos vagyok benne, hogy ma nyernek.

Bátrak akár hendyvel is tehetik, ez a mai legerősebb napi tuti foci tipp! A Bayern nem fog megállni a döntőig ebben biztos vagyok! Tegyétek és nyerjetek!


Tipp: Bayern München- Arsenal tippmix 1,28 hazai



Championship: Barnsley : Leicester City 20.45



Sokat töprengtem ezen tippen. Végül mégis ezt választottam napi tuti foci tippnek és nem a Derby Boltont, mivel a Bolton pokoli jó formába lendült hirtelen. Legutóbbi 3 meccsét simán megnyerte kiütéssel. A listavezető Leicester City kezd vissza találni a helyes útra, a 2 döntetlen után ismét volt 2 győzelem és most jöhet sorban harmadik.

A vendégek az utolsó előtti helyen kullognak, és próbálnak menekülni a kiesés elől. Szerintem sima , vagy nyögvenyelős vendég győzelem várható, nekem ez a második napi tuti foci tippem!

Tipp: Barnsley : Leicester City tippmix 1,67 vendég


-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Döntetlen vadászat: 2.kör Athletico Madrid - AC Milan 3,6


Egy bátor tipp következik így a második körre. Tegnap sajnos nem jött afrancia 2-es mérkőzés, de ma igyekszünk javítani, ráadásul egy jóval 3 fölötti oddszú mérkőzéssel, hogy a haszon még nagyobb legyen! Hajrá, a lényeg a tudatos sportfogadás!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése