2014. március 12., szerda

Itt az idő, legyünk tudatos sportfogadók! Jönnek a napi tuti tippek!

Ha tudatos sportfogadó vagy, nem baj ha pár napig nem nyersz hiszen olyan a stratégiád, amivel a rossz szériákat is áttudod vészelni. Csak ki kell tartani a sportfogadó stratégiát és a cél mellett, a végsőkig. No persze ehhez jó stratégia is kell. Tegnap meglepetésre a Bayern nem vette komolyan a Bajnok ligája meccsét. De nincs idő búsulásra, nézzük a mai napot!Extra napi meglepetés tippel!






Magyar Kupa: Nyíregyháza - Debrecen 17.30


Az oddsz érték miatt tetszett meg, de sok pénzt erre most nem tennék. Hiszen a Debrecentől sokszor láthattuk, hogy szarik a kupára. Főleg egy 1. mérkőzést nem biztos, hogy behúznak. Ami biztos hiába másodosztály legjobbja a Szpari így is simán kell verni e őket a Lokinak, és szerintem fogja is. A mai egyetlen napi tuti foci tipp a Debrecen győzelme a Magyar Kupa mérkőzésen .

Tipp: Nyíregyháza - Debrecen tippmix vendég 1,86

------------------------------------------------------------------------------


Döntetlen vadászat!

Tegnap nem jött a döntetlen tipp. Így következik a 3.kör. A marokkói bajnokság igazi döntetlen paradicsom, ma onnan választottam nektek.

3.kör Marokkó Difaa El Jadida : Hassania Agadir 16.30 bet365 2,75



Napi meglepi: kikap a Barcelona?


Emlékszünk, ki győzte le legutóbb a Bajnokok Ligájában, a Bayern Müchenet? A Manchester City! Az előző meccsen is voltak jó periódusaik, nem volt ez ilyen sima 2-0. Meglátásom szerint, továbbjutásuk nem biztos, esélytelennek látom, de győzelemre elegek lehetnek. Ez egy meglepetés tipp, szóval bátor sportfogadóknak, de van benne fantázia!

Tipp: Barcelona - Manchester City vendég tippmix 5,9

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése